Info om Rennebuspæll 20. Oktober

Det blir felles buss fra Heimdal til Berkåk for alle deltagerne – drill, aspirant og juniorer og hovedkorps. Bussen går fra Åsheim Ungdomsskole kl. 11:00! (oppmøte kl. 10:45)

For returen fra Berkåk bruker det å være såpass mange foreldre som har kjørt at vi vil sørge for at alle får plass i biler privat. De som planlegger å kjøre bes melde fra til Tore Samdahl i Tur & Skyss, tore.samdahl@getmail.no  slik at vi får koordinert at alle har plass tilbake. Meld i fra selv om dere har full bil, men har med noen korpsmedlemmer slik at vi får krysset de ut fra listen.

Åsheim skolemusikkorps skal opptre fra kl. 15:30 – 15:50. Alt foregår i Rennebuhallen. Det er ønskelig at aspiranter/juniorer og hovedkorps (som ikke har roller med kostymer) er kledd i svart når de spiller.

ÅSMK har nå fått tildelt tidspunktet 17:00 for middagsservering i kultursalen. Det vil bli anledning til å få kjøpt middagsbilletter i sekretariatet til kr. 100,- for de av foreldre/andre som ønsker det, så langt det rekker.

Det blir festkonsert og premieutdeling kl. 18:00 som varer fram til ca. kl. 19.

PS. Vær også oppmerksom på at det blir ekstra øving fram mot Rennebuspæll:

Mandag 15. oktober: Øvelse for fra kl. 17:45-20:00 – Aspiranter  fra kl. 17:45-19:30 Drill fra 17:00 – 19:30

Korrigering Øvelse er fredag istedet for torsdag

Fredag 19. oktober: ekstraøvelse for alle fra kl. 16:30-19:00

Det vil være generalprøve fra kl 18:00 til 19:00, oppfordrer foreldre til å komme å være publikum.